Autovakantie Normandië

Frankrijk is een prachtig vakantieland met vele gezichten. Niet zo heel ver van België vindt men Normandië. Een streek waar cultuurliefhebbers en sportievelingen zeker aan hun trekken kunnen komen. Slechts enkele uurtjes rijden en het departement werd reeds bereikt. De beste manier om de streek te verkennen is uiteraard per wagen. Op Neckermann is het mogelijk om een uitgebreid aanbod te vinden aan autovakanties richting Normandië.

Met Neckermann naar Normandië

Klik hier voor de actuele aanbiedingen van deze touroperator. Dankzij het ruime aanbod is er voor iedere doelgroep wel wat wils. Levensgenieters kunnen in een kasteel logeren en romantische koppeltjes bekijken best eens de aanbiedingen in Honfleur of Etretat. We raden je aan om de informatie omtrent de Franse regio eens door te nemen op deze site. Aan de hand van deze informatie is het dan mogelijk om de beste locatie voor een vakantie te bepalen.

Vakantieparken in Normandië

Indien een overnachting in een hotel niet aan de orde is, dan kunnen vakantieparken je misschien bekoren. Vacanceselect heeft een hoop te bieden op dit vlak. Beweren dat kamperen weinig luxueus is, is niet aan de orde. Dankzij glamping kan men kamperen in luxe. Bepaalde vakantieparken beschikken over een hoop ontspanningsmogelijkheden. Ideaal om er een weekje te vertoeven met de kinderen.

Bezoek plannen

Normandië bezoeken kan op meerdere manieren. Men kan met de wagen afzakken naar de regio en aldaar een camping zoeken. Ook kan men op voorhand verschillende hotels boeken. De eerste dagen zal men bijvoorbeeld Rouen en omstreken bezoeken en een paar dagen later trekt men dieper Frankrijk in om aldaar wederom enkele dagen te vertoeven. Normandië is best groot en indien bezienswaardigheden ontdekken de doelstelling is, dan kan het handig zijn om het bezoek op te splitsen. Ook aan vakantieparken in de regio geen gebrek. Wat voor soort weekendje het ook wordt, het is verstandig om de aanbiedingen van meerdere aanbieders eens te bekijken. Neem eens een kijkje op bovenstaande en voor je het weet vertoef je zelf in de regio.