Hotels in Honfleur Normandie

Je bent aan het kijken voor een weekendje weg met de auto? Dan is Normandië de ideale streek. Er valt enorm veel te beleven: rijke geschiedenis, een afwisseling van grotere steden en charmante stadjes, oorlogsgeschiedenis, mooie natuur, … . De vraag is natuurlijk: waar moet ik verblijven? Normandië is best groot en men kan het opdelen in Hoog- en Laag-Normandië met respectievelijk Rouen en Caen als hoofdplaatsen. Deze twee steden zijn uitermate geschikt als uitvalsbasis om de regio te verkennen. Honfleur ligt als het ware  tussen deze twee steden en ook hier is het aangenaam vertoeven. In dit artikel bespreken we enkele hotels in Honfleur, het charmante havenstadje en hoe je dan enkele daguitstappen kunt plannen.

Ligging
kaart Honfleur

Honfleur ligt op zo’n 90 kilometer van Rouen (hoofdstad van Hoog-Normandië). Aan de andere kant – zo’n 65 kilometer – kan men Caen bezoeken. Boven Honfleur, ook aan de kust, op 50 kilometer kan men de kliffen van Étretat bezoeken. Gedurende een weekend Normandië een hotel boeken in Honfleur is dus best interessant.

Hotels in Honfleur

Aan hotels geen gebrek in het charmante stadje. In het hoogseizoen kan het er aardig druk zijn en er is dan ook een ruim aanbod.